Täckt


Strålande sol, tog in och red en fin mjuk Impreza på "vallen", sen fick de gå ut en stund till och jag gick in och fixade med Nyårsmaten, hade bjudit hem mor och far.
 
Vid 14 tiden gick jag ut och täckte för fönstren, och strax före 15 tog jag in, lyset är tänt och kommer vara så hela kvällen och radion är på. 
En del smällar har redan hörts men än sålänge är det överkomligt, inte ens Frasse har reagerat.
 
Kvällsfodringen tänkte jag slänga till dom lite extra hösilge så de har att pilla med.
 

Tänkt flera gånger att det kanske är korkat att packa höpåsar, jag är ju själv i stallet med mina 2 hästar, och skulle ju kunna ta direkt från Hösilagebalen och ge vid varje mål....men så smidigt att ha det packat och klart när det är fodringsdax! 
 
Och så smidigt om man måste be någon annan att fodra, då är allt klart, så även om det är lite tråkigt att packa och väga så är det värt det tycker jag!
 
 
Och nej, det blev ingen programridning igår, det HADE verkligen varit jättekul, men jag och rida efter mörkrets inbrott, det funkar inte....
 
Nästa träning blir 4/1 egentligen en heldag med träning på fm och programridning på eftermiddagen, det är meningen att man ska stanna kvar (dagbox ingår i priset) ha lite teori emellan ridningen, men jag känner att jag vill hem med Impreza till Olle, och att rida på förmiddagen är mer än nog för både Impreza och mig, vi är ju inte jätteigång än.