Jag mår dåligt!
https://www.aftonbladet.se/a/woyqd
 
Hur kan vi stillatigande se på när dessa sk män invaderar vårt land, med sin ideologi, sin kultur, sin religon, som är så verklighetsfrämmande för oss som bor här i Sverige!
 
Vi har länge kämpat här för jämnställdhet, mellan kvinnor och män, och vi har, faktiskt kommit en bit på väg!
 
Så släpper vi då in dessa människor som inte alls delar vår uppfattning om varesig det ena eller andra. 
 
De släpps in med en naiv tro att bara de går över gränser till Sverige så blir de automatiskt, svenskar helt igenom, de kommer av sig själva helt och hållet förstå hur man uppför sig och uppför sig mot sina kvinnor när de kommer hit.
 
De kommer naturligtvis helt och hållet släppa sina inskränkta tankar om hur de hade det i det egna landet...
Nä 
 
naturligtvis kommer de inte göra det, och ingen här, samlar ihop dessa människor och talar om HUR det fungerar här i Sverige, nä för det är ju rasistiskt...så kan man ju inte göra...
 
Helt plötsligt ramlar det in hedersvåld, som mer eller mindre normaliseras, för att inte tala om barngiftermål, det är väl nästan OK, de vet ju inte bättre...eller??
 
Gruppvåldtäkter, jag skyll för fan inte på våra egna män, även om de är kapabla till både det ena och det andra, och jag jag vet att även svenska män gjort dylikt, men det går inte att sticka under stol med att 
gruppvåldtäkterna ökat drastiskt sen vi släppte in de här männen hit i landet.
 
Och ska vi nu ha ett asylmottagande så kanske vi ska ta och följa de lagar och regler som faktiskt finns och som faktiskt SKA gälla??
 
Och ska vi nu slänga ut folk så kanske vi inte ska slänga ut Mohammad som bott och jobbat här i 8 år som har familj och som sköter sig, men som på grund av ett missförstånd nu ska utvisas.
 
Medan de där äcklen som både rånar äldre och våldtar småflickor de får stanna??
 
Märker inte vi det svenska folket vad som är på väg att hända här??
 
Vi bara blundar, vi orkar inte ens reagera på ett sånt här inlägg, nä ner med era strutshalsar i sanden bara, så får vi se vad som händer sen,
 
Kommer nån och frågar om Källa på det, så ska jag stoppa upp nåt mindre kul på ett ännu mindre kul ställe på er som undrar.
 
Jag BOR här i landet, JAG SER vad som händer, jag är inte dum i hela huvudet, även om jag ibland  undrar om det inte vore bra så mycket enklare då............