Njuter
(null)
 
Förra helgen var vi i Göteborg och flyttade sonen, jättemysig och lite annorlunda lägenhet!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Sen har det fixats här hemma,  ett träd hade vippat, och lagt sig på eltråden till hagen så det var vi ju tvungna att åtgärda!
 
(null)
 
(null)
 
Har ridit på min kung också förstås!
 
(null)
 
(null)
 
Varit duktig och planterat lite också, det största problemet blir att komma ihåg att vattna...
 
(null)
 
Ja, handskar på när jag åker och handlat!
 
(null)
 
skickat efter ett par Revolution Race, haft funderingar på det länge, mannen och sonen har ett par, och nu gjorde jag slag i saken, riktigt bra byxa! Rekommenderas!
 
(null)
 
(null)
 
Vi har varit i stugan och kollat av hur det går med byggandet!
 
(null)
 
Hittat skelett i trädgården 😝
 
(null)
 
Nästan lyckats fånga solnedgången på bild!
 
Njuter, som överskriften säger, för visst är det helt otroligt härligt nu, ja om man kan bortse från Coronan ett tag då, och jo visst lyckas jag med det, även om det kommer som ett slag i ansiktet emellanåt, här är det svårt att ta in att människor faktiskt i detta just nu ligger och kämpar för sina liv i en respirator, unga människor, gamla människor, det drabbar alla!
 
Det går verkligen inte att ta in, här hemma är allt lugnt just nu, även om det börjar komma närmare....pappas väns vän, ligger och kämpar för sitt liv....Mannens väns vän också...ja ni förstår, det kommer närmre och närmre och jag är övertygad om att vi måste fortsätta följa alla rekommendationer som finns. Att vi inte, bara för att våren och solen kommit får nonchalera och börja leva som vanligt!!
 
Håll avstånd, tvätta (de redan kruttorra) händerna ofta och det här med att människor samlas på restaurangernas uteserveringar, fan skärp er, ni tror ni är odödliga.....men det kan jag tala om att det är det ingen som är 😔  var rädd om er, och om ANDRA!
 
(null)