Så det kan gå!
Började morgonen tidigt så tidigt som klockan 04,00 ringde väckarklockan....Dottern skulle skjutsas till tåget i Linköping för sin färd  mot Arlanda, där hon hoppade på ett plan som först hamnade i Paris, för att sen där byta plan och flyga till Biarritz i Frankrike det också för att påbörja sin vandring på Camino F. 
 
Sen åkte jag hem men jag kunde inte gå och lägga mig utan jag satte mig vid kontorets skrivbord och jobbade lite.
 
Sen åkte jag till S.F och tog en kaffe. 
 
När jag skulle åka därifrån kom jag ca 1 km sen började min lillpärla till bil (Berlingon) att skramla nåt otroligt....
stannade vi kanten av vägen och såg att avgasröret var helt av vid främre delen, jag sparkade till vid avgasröret och då ramlade allt ner....
 
Bilden kan innehålla: utomhus
 
Jag som egentligen var påväg till Kappahl för att byta jeans åt mamma fick nu ändra planerna. Fick tag på pappa. Så jag hm puttrade hem i en väldigt högljudd bil och så kom pappa och hämtade mig och vi åkte gemensamt och hämtade upp avgasröret som är så långt att det inte får plats i min bil, men pappas långa bil fungerade bra!
 
Sen fick det bli en sväng till Kappahl men sen fick jag order från chefen att jag skulle hem och starta upp en av lastbilarna och tanka den för den skulle hämtas av de som hur den säsongsvis, så det var bara att göra.
 
Till mamma får jag åka imorgon....handla, ja det borde jag göra nu men orken har liksom försvunnit, känner att det nog blev lite väl tidigt i morse :-)