Det där med att vänta,
det är INTE min grej alls.....Skulle ju inte boka nån Thailandsresa förrän precis veckan/veckorna innan vi kunde tänka oss avfärd...
 
Jag tycker jag har varit väldit tålmodig, dock har jag senaste månaderna tittat och titta på charterbolagens sidor och sett vad som finns kvar (och det är inte mycket) och även kollat att flyga reguljärt och ta hotell genom booking. 
 
Men hur jag än vänder och vrider så blir det bäst och tryggast att boka charter....
 
Och vill man ha lite val så kan man fan inte vänta till sista minuten...
 
eller boende skulle jag kunna ta ett billigt MEN jag vill flyga bra, jag vill inte sitta i apklassen där bak i trånga små säten, jag vill flyga så bra det går....och ju längre man väntar desto färre platser kvar finns det då i den klassen på planet, så är det bara!
 
Så ja, jag tror maken tröttnade lite på mitt tjat, även om jag inte tjatade så mycket jag undrar mest vad han tycker och vill diskutera...varje dag..
 
Så när jag äntligen kunde förlika mig med ett för oss, nytt hotell i Khao Lak, så tyckte jag att fan vi kan väl lika gärna boka? 
 
Så då gjorde vi det 😁
 
Hotellet ser mysigt ut, dock fanns det inte kvar rum med markterass 😫de var slut så det blev ett rum med balkong, jag är allergisk mot balkonger men får väl jobba på det 😅 har jag tur kanske vi kan uppgradera oss när vi väl kommit dit?
 
Flyger i premiumklass, tack för det, breda sköna säten och lite bättre överlag, dock har vi dålig erfarenhet av TUIs, premium sen förr förra resan, så jag hoppas denna gång blir bättre? Men bättre än apklassen är den ju i allafall 🙊
 
Så nu kan jag äntligen börja räkna ner!!
 
87 dagar 2 tim och 17 minuter kvar till avfärd 😁