Kanske dags att skriva några rader här?
Vi håller ju på att bli med altan, eller altanen har funnits men vi har haft önskningar om att få ett tak över altangolvet, och jag kanske lite väggar också?
 
Vi hade ute en firma som kikade lite och så beställde vi hem virke och så satte de igång. Tur i oturen så tog det väldigt lååång tid för de specialbeställda fönstren och dörrarna att bli färdiga så ja, i sommar när det varit som varmast har vi haft tak, men det har fläktat skönt då vi inte haft dörrar och fönster.
 
Idag kom de så äntligen med dörrarna, och fönstrena. Jag hade valt fasta fönster åt ena hållet och öppningsbara åt de två andra hållen, döm av min förvåning då jag ser när de installerar de fasta fönstren och jag ser att de helt klart är öppningsbara 😲 Nu är ju jag inte en sån som klagar, utan jag försökte se det positiva i det hela i stället, men visst blev jag lite konfunderad. 
Det visade sig att han som gör fönstren tyckte det var enklare att göra öppningsbara så då fick det bli så 😅 lite konstigt ändå kanske att man inte blev informerad om det
 
 
Men nu är det bara en sida kvar för dom att sätta upp, och det är den mot poolen, den sätter de upp i morgon och idag hann gubben in och hämta mer virke så förhoppningsvis sätter de innerväggarna i morgon också, och sen äntligen kan vi åka och köpa matta, och nån typ av sittgrupp?
 
Får väl bli bilder när allt är klart.