Ett skepp kommer lastat...
Med MIGRÄN, tragiskt och tröttsamt! Vaknade torsdag morgon med migrän, trots zomig nasal höll skiten i sig ända till sen eftermiddag....
Tyvärr vaknade jag fredag morgon med MIGRÄN och intog Zomig nasal igen och blev tack och lov av med skiten skapligt redan på förmiddagen. 
 
Hade ett elände att somna inatt, och lagom när jag somnat ringde dottern och ville bli hämtad på stationen, sagt och gjort, stod där på stationen klockan 3, sen var det åter igen svårt att somna, har somnat och vaknat till och från på morgontimmarna och kännt att huvudet inte varit riktigt som det ska....
Vaknade halv nio och har väl inte riktigt migrän, men har ingen bra känsla i huvudet. Jäkla skit.
 
Har även några tabletter på recept mot migrän som jag inte provat, ska lösa ut dom idag och se om de kanske kan hjälpa bättre?
 
Ont i huvuet, ont i magen och tandvärk de är nog de värsta "värkrelaterade" åkommorna jag vet ...
 
Vi har slitet ut det stora badkaret i badrummet på ovanvåningen och var inne på eftermiddage på Bauhaus för att köpa duschkabin och ett mindre badkar på ben (så det går att städa under det lättare) Men så mycket folk och världens kö till just badavdelningen, så vi åkte hem igen, och tanken är att återkomma någon dag när det inte är så mycket folk. Dusch får man numera göra i källaren :-) 
 
Nyår snart, en högtid jag gärna är utan, mestadels pga alla rakteter som skrämmer. Förra året fungerade det ändå ganska bra, antagligen för att Frasse blir mer och mer lomhörd för varje år som går. Vi är bortbjudna i år och dotter ska vara hemma med hundarna, jag hoppas det går bra!
 
Räknar ner till semestern som en tok, i vanlig ordning, ska bli så skönt att komma iväg, komma hemifrån och slippa städa, diska, laga mat och allat annat, bara vara, bara vi två!!