Mmmm härligt!
(null)
 
Njuter för fullt, precis sånt här väder är mitt favoritväder antar att fler än jag tycker så!
 
Vi har verkligen försökt utnyttja vädret så gott vi har kunnat, dvs försökt vara ute i stugan och även en tur på båten
 
Annamaria Gunnarssons foto.
 
Sen blir det mer hackat än malet om vi säger så, det är ju sååå mycket att komma ihåg, så mycket att göra här hemma innan vi åker, förbereda så allt ska flyta på här hemma när vi är borta, och så att allt som ska med till England kommer med....så tyvärr har vi väl kommit ut liiite väl sent till stugan, igår hann vi med en sväng i båten (kors i taket) och så var det lagom att gå och lägga sig sen, upp i ottan, lite kaffe och sen hem i ilfart då det var något hemma som var tvunget att göras just då. Sen ut igen i eftermiddags....sola lite, gubben klippte gräs och trimmade, och sen hem igen.
 
Mer jobb för gubben att titta på, och tvätt av min lastbil, tankning och lite service.....
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
Nu är poolen igång iallafall, men lite för kallt än för min smak, men den är nog lagom varm när jag kommer hem igen.
 
Nångång, i ett annat liv, ska jag försöka att inte ha så mycket hela tiden, försöker verkligen att fånga dagen, carpe diem och vi lyckas nog väldigt bra, men till syvende och sist så är det väl inte precis så här man vill leva hela livet?
 
Tänk att bara kunna ta det lugnt....
 
att kunna packa väskan och åka ut till stugan på fredageftermiddagen och sen kunna vara HELA helgen i stugan/båten...tänk att det finns folk som faktiskt kan göra så.
 
De som "bara" har sitt sju/fyrajobb, sen har de inget mer, vilken jäkla lyx!!
 
De som kommer hem från jobbet och bara kan "vara" ...
 
Jo jag vet det här är självvalt, mer eller mindre iallafall😀
och vi ska inte klaga, men ibland önskade jag mig ett mer "Normalt" liv, lite mer eftertanke, och ja, lugn helt enkelt, men men kanske kommer det hit till oss också nån dag...lugnet. 
 
Sista listan är skriven och på tisdag ska jag åka direkt på morgonen och inhandla det sista, innan dess måste alla fakturor skrivas, en hel del betalas, och så är vi väl några som vill ha lön också....tänka sig va?
 
Tisdag eftermiddag åker jag iväg med min SOA, och ska försöka yra runt i Göteborg (hatstaden) och hitta till hamnkontoret.....
sen väntar det en påbackning av SOA på färjan, och sen vips (host) 30 timmar senare är jag framme i Immingham och då är klockan ca 23.00 på onsdagkvällen, då kör jag av färjan och börjar färden 25 mil söderut mot Santa Pod....