Slutet på maj

Och så kom regnet då, lite befriande på något sätt, dags att ta tag i sånt som finns att göra, och som är mycket lättare att just ta tag i då solen inte står högt på himlen.

 
 
Måla, måla måla, står på agendan, idag onsdag borde jag bli färdig, kanske imorgon, och i nästa vecka kommer snickaren, har han lovat...
 
 
Lite mer bullbak har det blivit, och så gjorde jag en korvstroganoff till Tierp som typ bara är 2 veckor bort!
 
 
Igårkväll stod regnet som spö i backen här hemma, vi hade lite affärer i Vadstena så vi åkte dit, och där minsann sken solen!
 
Igår morse tog jag min första vandring sen förkylningen slog till, har superjobbig rosslig hosta, som, tack och lov börjar ge med sig! SF och jag gick en runda på 7,3 km Frasse var med, känns skönt att ha kommit igång igen, nu är det bara att köra på!
 
Senaste paret kängor som jag lovat mig själv att ha kvar, fick åka tillbaka igår ...de också....och ett par nya är beställda IGEN, suck, och det mest tragiska är att jag inte tror riktigt på de nya jag beställt heller... men det är ju tur att det går att prova hemma i lugn och ro, för tyvärr finns ju de kängorna jag är nyfiken på inte alltid i affär runt omkring...addnature där jag shoppar ifrån finns bara i Stockholm...
 
Nu sitter jag här och laddar för dagen, hoppas hinna med det jag tänkt!
 
skön onsdag!